Vaalean leivän ystävälle, leivonnassa käytetty vain vehnäjauhoa. Pehmeä sisältä ja kuori sopivan rapsakka.Ainesosat:VEHNÄJAUHO (VEHNÄ, jauhonparanne (askorbiinihappo)), vesi, hiiva, suola...
Rustica-leipään käytetään luomuruisleipämme juurta, jonka matka on jatkunut 60-luvultaaina tähän päivään asti. Ruisjuureen lisätään vehnäjuurta, jonka jälkeen se saa levätä yön yli....
Italialainen focaccia, tässä ei ole säästelty oliiviöljyä ja rosmariininkin maku tuntuu juuri sopivasti. Leipä parhaimmillaan, jos mahdollista lämmittää hieman uunissa tai grillin kautta...
Tässä rieskassa on perunaa mukana n.20%, ei muuta kuin voita päälle ja nauttimaan. Tätähän voi ostaa vaikka useamman kerralla, koska peruna sitoo leipään kosteutta,jolloin kuivuminen on...