Meidän juuremme

Herkut lähtevät Tuusulasta
Konditoria pH7 on maailman ruokatrendejä seuraava, innovatiivinen alan edelläkävijä niin konditoria kuin leipomotuotteissakin. Tuotteemme valmistetaan käsityönä Tuusulassa, missä käytössämme on yhteensä yli 2000m2 tuotantotilaa. Konditorian lisäksi tiloissamme toimii myös artesaanileipomo, missä valmistusfilosofia on perinteinen – tuotteet tehdään ilman oikoteitä tai ylimääräisiä lisäaineita. Leipämme valmistetaan juuresta ja paistetaan kiviarinauunissa.
Tuotantotilojemme yhteydessä sijaitsee tehtaanmyymälämme, mistä saat hankittua toinen toistaan herkullisempia kakkuja, leivoksia, leipiä, pullia ja kaikenlaisia muita herkkuja. Valikoimassamme on laajalti myös gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita. Käyttämämme maitotuotteet ovat laktoosittomia ja vältämme lisäaineiden käyttöä mahdollisuuksien mukaan tuotteissamme. Tämän lisäksi suosimme tuoreita ja kotimaisia raaka-aineita taataksemme parhaan mahdollisen makuelämyksen jokaisen tuotteemme kohdalla. Herkkujen lisäksi Tuusulan tehtaanmyymälään voi tulla arkisin syömään suosittua lounastamme.
Menestyksen salaisuus on alusta asti ollut innovatiivinen, innostunut ja ahkera tiimimme, joka pystyy aina yhä uudelleen ylittämään itsensä. Tällä hetkellä työllistämme noin 60 konditoria ja leipomoalan ammattilaista, joiden ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ja rakkaudella tehtyjä tuotteita. Henkilökuntamme kokee työnsä meillä merkitykselliseksi ja sen voikin maistaa huolella valmistetuissa tuotteissamme.
Innovatiivisuuden ja innostuneisuuden voit maistaa jatkuvasti uusiutuvissa ja sesongeittain vaihtuvissa tuotteissamme.
“Haluamme aina olla askeleen edellä kilpailijoita. Kun uusi trendi on aallonharjalla, meillä on jo seuraavat mielessä.”
– Toni Rantala, omistaja ja Koko Suomi leipoo tuomari